Takie tam...

A widzisz,
jak o tym tłuszczu napisałaś, to jest następna rzecz, do której mam ochotę się przyczepić , za tłusto dla mnie, będę zmniejszać wszędzie, bo po takiej ilości oleju byłoby mi ciągle niedobrze. A tutaj indyjskie desery, gdybyś potrzebowała pomocy w tłumaczeniu to wiesz, że ja zawsze chętnie i proszę się nie krępować . A tutaj można zobaczyć jak przygotować takie desery jak w książce.
Sujika halawa:
http://www.manjulaskitchen.com/2007/01/27/sooji-halva/

Luglu:
http://www.manjulaskitchen.com/2008/09/21/...di-bundi-ladoo/

Halawa z marchwi:
http://www.manjulaskitchen.com/2007/04/26/...a-carrot-halwa/

Ladhu:
http://www.manjulaskitchen.com/2008/09/11/basen-ladoo/

Na tej stronie znajdziesz o wiele więcej ciekawych przepisów, na różne subji (duszone warzywa):
http://www.manjulaskitchen.com/category/subji-vegetables/

0 komentarze:

Prześlij komentarz

 

Tentang Kami

 

© 2010 Kluseczki